Een goed dak is cruciaal om een woning in goede staat te houden. Bij stormschade moet er dus snel opgetreden worden.

Dakwerken

Herstellen van daken, dakpannen en roofing.

Het dak is één van de meest belangrijke elementen van uw huis omdat deze bescherming biedt voor U en uw familie. Zorg dus dat uw dak het hele jaar door in een onberispelijke staat verkeerd. Plan preventief onderhoud in, uitstel resulteert enkel maar in schade en dus in een groter kostenplaatje. Regelmatige controles en kleine herstellingen kunnen groter onheil voorkomen.

Herstelling dak

Reinigen en ontmossen van daken en dakgoten.

Buiten het etisch aspect, is het ontmossen van daken ook belangrijk om de kwaliteit van uw dak te onderhouden en het voorkomt tevens lekken. Wij kunnen U ook verder helpen met het periodiek onderhoud van uw dak en dakgoten (o.a. verwijderen van bladeren, schoonmaken goot, reinigen van dakpannen, enz.)

Opgelet, een dak reinigen is een complexe en gevaarlijke onderneming en besteed je best uit aan een vakman!

roofing

Herstellen of verwijderen van roofing

Een roofing beschadiging moet snel hersteld worden vermits dit praktisch onmiddellijk escalleert naar waterschade aan de dakstructuur en vervolgens binnenshuis. Bel ons en uw lek zal snel, betaalbaar en kwalitatief hersteld worden.
FRS kan ook instaan voor het verwijderen van oude roofing. Dat is geen eenvoudige taak want de roofing is meestal op het dak gesmolten of gekleefd. Bovendien moet dit snel en efficient uitgevoerd worden, van zodra een deel verwijderd werd is het dak immers onbeschermd.

bescherming tegen duiven en meeuwen

Plaatsen van duivenwering

In steden en aan de kust kan een beschermende maatregel tegen duiven en meeuwen cruciaal zijn om schade aan dak en gevel te voorkomen.