Klussen, onderhoud en renovatie

Voor bedrijven en particulieren

Eén telefoontje en wij doen de rest

Voor renovatie of totaalrenovatie moet je bij FRS zijn. Geregistreerde vakmannen, korte doorlooptijden en een ongedeelde verantwoordelijkheid aan een vast afgesproken budget staan garant voor het welslagen van elk renovatieproject.
Samen met U tekenen we de beste oplossing uit en geven je daarbij ook advies over optimalisaties in het kader van de Vlaamse renovatie en verbeteringspremies.
FRS biedt de snelste weg naar een klusjesman en heeft een oplossing voor elk probleem. Wij hebben voor elk aspect, en onmiddellijk, vakmannen ter beschikking. Vloerders, bezetters, schilders, behangers, elektriekers, loodgieters, metsers, schrijnwerkers, ...
Door een efficiente organisatie en ons uitgebreid regionaal netwerk kunnen wij zowel een adhoc snelservice als contractueel onderhoud aanbieden.
De coordinatie van de verschillende vakmensen en de naadloze opeenvolging van de activiteiten noodzaakt een strikte werfopvolging zodat er binnen budget en tijdig kan opgeleverd worden. Bovendien is de complexiteit enorm gestegen, niet in het minst door de opgelegde randvoorwaarden betreffende AREI(herkeuring elektriciteit), ECP(isolatie en ventilatienorm), (ARAB)veiligheid, premies, vergunning voor verbouwing enz.
Voor FRS is deze coordinatie een dagelijkse realiteit en een perfecte administratieve opvolging en projectbegeleiding is voor ons dan ook een evidentie.

Waarom FRS

Reactie binnen een tijdspanne van 12u

Onze reactiesnelheid is onovertroffen. Binnen de 12u heb je een reactie en eerste planning. Niet van een bureelbediende maar van een relevante vakman of werfleider!

Wij werken enkel met professionals

Wij houden niet van verrassingen en werken enkel met geschoolde, ervaren en geregistreerde professionals. Hierdoor kunnen wij ten aller tijde een onberispelijke uitvoering garanderen, en dit voor het juiste budget.

Vaste prijs

Goede afspraken maken de beste vrienden. FRS hanteert een vaste prijs EN een vaste deadline!

Onze klanten

FRS heeft referenties in elke streek en bedrijfstak. Wij delen ze U graag mee.