Groene aanslag verwijderen op alle materialen en met langdurig resultaat!

Verwijderen van groene aanslag

De ultieme oplossing: Zelfreinigende, waterafstotende en vuilwerende coatings.

Zodra het vochtiger wordt en er meer schaduw staat verschijnt er onherroepelijk groene aanslag op de oprit, terras, bankirai, tuinmeubels, gevel, muur en schutting. Het is niet alleen veel werk om dit telkens weer te verwijderen, uiteindelijk zal de aanwezigheid van groene aanslag, mossen, vuil en het gebruik van bleekwater en/of hoge-drukreiniger de materialen aantasten en beschadigen! Bovendien vormen deze behandelingen een grote belasting voor het milieu.

De enige juiste manier is reinigen en behandelen met een product op basis van nano coating. Deze producten op basis van chemische nanotechnologie worden gebruikt om de oppervlakten van bouwmaterialen te beschermen, bijvoorbeeld om schade door waterpenetratie te voorkomen of om buitenmuren te beschermen tegen graffiti, schimmel, mos, algen en vuil. Nano coating is zeer efficient op stenen en houten oppervlakten en geeft een langdurig resultaat.

Maak tijdig een afspraak met ons reinigingsteam en je bent zeker voor 5 à 7 jaren verlost van groene aanslag. Wij beschikken ook over industriele oplossingen om grote oppervlakten te behandelen.