Een Gyproc Plafond, een mooie, flexibele en duurzame oplossing.

Gyproc plafond Gyproc plafond Gyproc plafond

Gyproc is veelzijdig, strak en trendy.

Het ene plafond is het andere niet. Er kunnen specifieke eisen gesteld worden ivm brandveiligheid en ingebouwde verlichting(kantoren en leefruimtes), isolatie, speciale draagstructuren(keukens) en vochtwerende en bacteriedodende varianten voor badkamer plafonds.

Gyproc plafond worden veel geplaatst tijdens renovaties maar tegenwoordig ook in nieuwbouw. Het is immers een zeer gemakkelijke en goedkope manier om kabels, afvoerbuizen, lichtpunten, alarmsystemen, muziekboxen en isolatie weg te werken. En door de nieuwe draagstructuren is een gyproc plafond veel sneller geplaatst en behoren scheuren tot het verleden. Een gyproc plafond kan ook onmiddelijk geschilderd en verder afgewerkt worden.

Om een optimaal resultaat te bekomen is een degelijke vakkennis van de diverse Gyproc materialen en draagstructuren noodzakelijk. Het FRS gyproc team bestaat enkel uit vakmannen met een jarenlange ervaring en staat garant voor een onberispelijke oplevering.

FRS heeft ook referenties van grote projecten zoals kantoren, datacenters en winkels. Deze zijn op aanvraag beschikbaar.