Renovatie is belangrijk om de waarde van uw woning te behouden en zelfs te laten stijgen. Goed advies, planning en uitvoering zijn dat eveneens.

Gyproc plafond

Renovatie van woningen

Een totaalrenovatie van een wonig, of de renovatie van een keuken, badkamer of oprit doe je meestal maar één keer. De verwachtingen zijn dan ook erg hoog. Een reden temeer om goed voorbereid én met de juiste specialisten deze verbouwing aan te vatten.
FRS is uw aangewezen partner. Jarenlange ervaring, een lange referentielijst en gekend voor zijn scherpe prijzen.

gyproc project

Renoveren of verbouwen van bedrijfsgebouwen en kantoren

Duurzaamheid, welbehagen van personeel, uitstraling en energiebesparing zijn de factoren bij uitstek om oudere bedrijfsgebouwen een opknapbeurt te geven. Het is belangrijk dat alle aspecten tegelijk bekeken worden. Omdat de commerciele activiteiten niet kunnen onderbroken worden is gefaseerde renovatie meestal de enige juiste aanpak.
Facility Rescue & Services is een betrouwbare facilitaire partner die ook op lange termijn met U meedenkt.
Desgewenst kunnen de projectopvolging en werkbons via onze B2B portal aangemaakt en beheerd worden.

gyproc project

Jaarlijkse opknapbeurt of nieuwe huisstijl voor winkels

Wij hebben speciale teams ter beschikking voor het opruimen van winkels en magazijnen, vernieuwen van vloeren en muren, schilderwerken, spuiten(lakken) van rekken en meubilair.
Uw jaarlijkse opknapbeurt wordt snel geregeld en dit aan een zeer scherpe prijs. Kan uitgevoerd worden voor één of meerdere filialen in België en Nederland.
Vraag zeker ook onze offerte!