FRS pakt uw sanitaire problemen aan van A tot Z. Wij werken zowel voor bedrijven als particulieren. Herstellingen, nieuwbouw en renovatie. Wij kunnen ook instaan voor betegeling, schrijnwerkerij en elektriciteitswerken in uw sanitaire omgeving. Hierdoor heb je slechts één aanspreekpunt en kunnen er nooit misverstanden ontstaan.

Loodgieterij en Sanitair

Loodgieterij en sanitair

Installatie en herstelling van alle sanitair zoals bad, douche, toilet, wastafels en kranen. (Ver)plaatsen en herstellen van alle toe- en afvoerleidingen. Plaatsen van ventilatiesystemen.

Advies is een belangrijk aspect van onze dienstverlening. Laat onze specialisten meedenken voor U een sanitair renovatieproject opstart.

Snel oplossen van vochtproblemen

Verstopping, geur of vochtprobleem?

Voortdurend een vieze geur in de badkamer? Vochtplekken op de muur? Bad, douche of lavabo die niet goed meer aflopen? Dit mag je niet op zijn beloop laten want dat maakt de situatie alleen maar erger en vanzelf verdwijnen doet dit niet. Vooral met vochtproblemen voorkomende van verborgen lekken moet snel gehandeld worden. Met professionele apparatuur detecteren we waar het probleem zich situeert en starten we de herstelling op. Schade en herstellingen met betrekking op waterschade worden volledig via de brandpolis vergoed.


FRS biedt oplossingen voor

Bel ons voor een dringende herstelling, advies of een offerte.

  • Verplaatsen of installatie van sanitaire toestellen
  • Verplaatsen van kranen en leidingwerk
  • Afkitten van bad, douche en lavabo
  • Vervangen en plaatsen van douchedeuren
  • Totaalrenovatie van sanitaire omgevingen
  • Afbraakwerken en nieuwbouw
  • Oplossen van vochtproblemen
  • Ontstoppen
  • Plaatsen van ventilatiesystemen

Aandachtspunten bij badkamer renovatie

Een badkamerrenovatie kan voor een belangrijk deel gefinancieerd worden door de Vlaamse renovatie en verbeteringspremies. Hierdoor ben je dan wel gebonden aan enkele praktische randvoorwaarden. Zeker wanneer gas, electriciteit, isolatie en/of ventilatie geimpacteerd worden.

Werk enkel met bedrijven die referenties kunnen overleggen of bij bedrijven die aanbevolen worden door vrienden of familie. Enkel geregistreerde aannemers kunnen voldoende garanties bieden voor het welslagen van de hun toegewezen opdracht. In de bouwwereld zijn namelijk veel malafide bedrijven actief die uw verbouwing volledig kunnen verpesten en waar U zelfs achteraf geen verhaal kan tegen maken.
Electriciteit en gasinstallaties in badkamers moeten aan strikte voorwaarden voldoen en worden best uitgevoerd door vakmensen. Soms is er zelfs een herkeuring noodzakelijk om in orde te blijven met de diverse verzekeringen.
Bekijk het totaalplaatje en win advies in, zo kom je later niet voor verrassingen te staan. Verwijder oude leidingen en afvoeren. Het is meestal een heel slecht idee om daar nieuwe apparatuur op aan te sluiten. Ga voor een aannemer die alles in beheer kan nemen, van afbraak tot oplevering. Enkel zo kan je juist budgetteren en ben je zeker van een correcte opleveringstermijn!
FRS is niet gebonden aan leveranciers. Je kan dus zelf op koopjesjacht gaan en de toestellen aanleveren.
Een goede afstemming en stipte projectopvolging zijn belangrijk, zeker als je maar één badkamer hebt. Onze FRS werfleiders betekenen hier een absolute meerwaarde voor het welslagen van uw project.