Goed onderhouden schilderwerk verhoogt de waarde van uw eigendom en heeft een belangrijk beschermend effect. En bovendien is het prettig wonen en werken in een sfeervolle omgeving.

Schilderen

Binnen schilderen

Het voorbereiden vereist de meeste aandacht. Scheuren en beschadigingen worden weggewerkt, eventuele vochtschade wordt hersteld. Wij gebruiken enkel hoogwaardige verfsoorten zodat achteraf geen vlekken of verkleuringen kunnen onstaan.
Het hele proces van meubels afdekken, ramen afkleven, beschadigingen herstellen, schilderen en opkuisen wordt in één keer uitgevoerd zodat uw leef- en werkruimten maar een minimale hinder ondervinden.
Wij kunnen ook beton voorzien van brandwerende verf, denken we daarbij aan elektriciteitslokalen,nooduitgangen en noodtrappen.

gyproc project

Buiten schilderen

Dit is cruciaal om steen, hout of metaalwerk rond uw huis of bedrijfsgebouw te beschermen en in goede staat te houden.Wacht ook zeker niet te lang om nieuwe deuren, ramen of hekken een verfbeurt te geven. Vocht en pollutie beginnen snel op de materialen in te werken.
Onze verfsoorten en coatings zijn zelfreinigend, dit verhoogd nog eens extra de beschermde factor.

Meubels spuiten met lakverf

Renoveren met lakverf

Oude meubelstukken, tafels, TV meubels, maar ook nieuwe realisaties in MDF kunnen in onze spuitcabine voorzien worden van een meervoudige laklaag. Dit maak ze absoluut waterdicht, sterk en zeer trendy. Een zeer snelle en goedkope manier om te renoveren. Absoluut aangewezen bij de renovatie van winkelinterieur. Op één week tijd zijn alle rekken en schabben vernieuwd en hebben ze een totaal andere uitstraling.