Onze ervaren, gekwalificeerde tegelzetters en vloerders staan garant voor een feilloze, kwalitatieve afwerking van al uw tegelwerken.

Vloertegels leggen Vloeren Tegels herstellen Vloer opbreken

Nieuwe vloertegels leggen

Nieuwe vloertegels worden naargelang de omstandigheden in chape, mortel of gelijmd ingezet. Tegels zijn een erg persoonlijke keuze en worden liefst door de opdrachtgever aangeleverd. Standaardvloeren kunnen wij wel, en aan zeer interessante voorwaarden, aanleveren.

FRS kan ook grote kantooropdrachten aan en dit aan ongeziene prijzen. Wij maken graag voor U een offerte rekening houdend met de voorbereiding van de ondergrond, het substraat, het juiste aantal tegels dat moet aangekocht worden(afmeting tegels-legpatroon-verlies) en het leggen van de tegels.

Stenen of keramiek ? Gemakkelijk te onderhouden vloeren voor kantoren en winkels? Epoxy voor werkplaatsen en garages? Contacteer ons voor de beste oplossing voor uw specifiek probleem.

Vloertegels herstellen of verwijderen

FRS staat ook paraat voor het renoveren van bestaande vloeren en terrassen en het opvoegen of herstellen van beschadigde tegels. Fysisch beschadigde tegels moeten er voorzichtig uitgehaald en vervangen worden. Tegels met vlekken kunnen meestal volledig gereinigd worden met onze 2 componenten nanotechnologie. Vlekken en schade met een diepere inwerking en meestal veroorzaakt door zuren of reinigingsproducten kunnen nog weggeschuurd en gepolijst worden.

Bestaande vloeren kunnen door ons worden uitgebroken en afgevoerd. Cement en lijmresten worden deskundig verwijderd en indien noodzakelijk worden chapeherstellingen uitgevoerd. Ons afbraak- en werfvoorbereidingsteam kan ook ingezet worden om oude opritten en terrassen op te breken, af te voeren en gelijk te trekken.